| Omalovánky | EET Účtenky | Pletení | Počítej Kalorie | DWN.cz | Recepty doma | Domácí účto | Formuláře na PC | Rybář | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | FormOffice | Hromadné emaily | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Zvěřina > Divočina Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Steak z divočáka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 19071x / 7x
Přidáno/změněno: 1.3.2010
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Divočina
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Steak

Inredience:

4 silnější plátky z kýty divočáka
1 lžíce hladké mouky
1/2 lžičky soli
1/2 lžičky mletého pepře
0,1 l bílého vína
100g másla



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Omyté a osušené plátky po obou stranách naklepeme, osolíme a opepříme. Zaprášíme je moukou a na rozpáleném másle prudce opečeme z obou stran. Zalijeme vínem a pod pokličkou krátce podusíme do měkka. Podáváme přelité vypečenou šťávou a s velkou oblohou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Steak z divočáka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Divočina
Hubertův guláš z divočáka 05.09.
Divoká husa na lesnický způsob 07.01.
Loučovická mufloní směs na žampionech 13.11.
Divočina 15.05.
Steak z divočáka 01.03.
Madarský kotlíkový guláš 01.02.
Bažant dušený na víně 14.08.
Srnčí směs s kyselým zelím 12.08.
Krokety ze zvěřiny 08.08.
Zajic na černo 09.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0654s norob)