| Rybář | Recepty doma | EET Účtenky | Formuláře na PC | FormOffice | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Email šablony | DWN.cz | Hromadné emaily | Pletení | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Steak z divočáka


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:1.3.2010

Ingredience:

4 silnější plátky z kýty divočáka
1 lžíce hladké mouky
1/2 lžičky soli
1/2 lžičky mletého pepře
0,1 l bílého vína
100g másla

Popis:

Omyté a osušené plátky po obou stranách naklepeme, osolíme a opepříme. Zaprášíme je moukou a na rozpáleném másle prudce opečeme z obou stran. Zalijeme vínem a pod pokličkou krátce podusíme do měkka. Podáváme přelité vypečenou šťávou a s velkou oblohou.


Jít na recept Steak z divočáka >>