| Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Pletení | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Rybář | Omalovánky | Formuláře na PC | FormOffice | Domácí účto | Email šablony | Snadné hubnutí | DWN.cz | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Bezmasé pokrmy > Vegetariánká kuchyně Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Pečivo Kalkýš

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 694x / 4x
Přidáno/změněno: 15.12.2019
Kategorie: - Bezmasé pokrmy - Vegetariánká kuchyně

Inredience:

pšenice a raži v pomere asi 1:3
polohrubá múka



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Umyté zrno necháme naklíčiť. Každá deň ho musíme vlhčiť. Keď má zrno červené klíčky, zomelieme ho na mäsovom mlynčeku. Masu zalejeme vodou, dobre premývame a napokon rukami vyžmýkame,. Voda zostane biela ako mlieko. Zatrepeme ju polohrubou múkou tak, aby mala konzistenciu piškótového cesta, a nalejeme do keramického alebo železného pekáča. Do cesta zastokneme niekoľko trstiniek, aby dobre dýchalo. Upečený je hotový vtedy, keď je navrchu červená kôrka.

Toto pečivo, ktoré sa pieklo na Veľký Piatok, chutí ako medovník, a je veľmi výživné a zdravé.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pečivo Kalkýš:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Vegetariánká kuchyně
Zdravý desert tousty s cottage sýrem 10.11.
Pudingová pohanková kaše 25.07.
Šmakoun na zelenině 08.07.
Sójové rizoto se sýrem 24.11.
Pšenový pohár s borůvkovým želé 23.01.
Kuskus Casablanca 28.12.
Pečivo Kalkýš 15.12.
Utopenci z vloček 06.11.
Ovesný pitelka 14.10.
Drožďová polévka se špaldou 14.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2022. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1216s norob)