| Pletení | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Email šablony | FormOffice | Rybář | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Libové (kýta, ...) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Vepřová kýta v jemné omáčce

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1429x / 3x
Přidáno/změněno: 12.7.2013
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Libové (kýta, ...)
- Tepelně úpravená jídla - Omáčky teplé
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem

Inredience:

600g vepřové kýty
150g kořenové zeleniny
1 cibule
olej
1 lžička kari koření
150mlčerveného vína
100g anglické slaniny
sůl,mletý pepř
200ml kysané smetany
cukr



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Vepřovou kýtu rozkrájíme na řízky,mírně naklepeme,osolíme a opepříme.Na rozpáleném oleji osmažíme oloupanou nasekanou cibuli,přidáme kari koření a promícháme.Vložíme maso,tenké plátky slaniny a společně krátce osmažíme.Očištěnou kořenovou zeleninu najemno nastrouháme,přidáme k masu,podlijeme vínem a dusíme téměř doměkka.Maso vyjmeme,zeleninu rozmixujeme,dolijeme vodou a necháme přejít varem.Vložíme maso a dodusíme.Smetanu rozšleháme a za stálého míchání vlijeme do omáčky.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřová kýta v jemné omáčce:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Libové (kýta, ...)
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Vepřové řízky plněné praženicí a houbami 24.10.
Plzeňská růže 24.10.
Grilovaná vepřová panenka s bazalkovým karamelem 24.10.
Vepřová panenka v kabátku 24.10.
Vepřové kýta ve smetanové omáčce 14.08.
Karkulka z vepřového 14.08.
Bulharské ražniči 14.08.
Vepřové na chilli s kokosem 26.10.
Vepřové nudličky s nivou a žampiony 04.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0701s norob)