| EET Účtenky | Email šablony | Hromadné emaily | Rybář | Počítej Kalorie | FormOffice | Omalovánky | Pletení | DWN.cz | Snadné hubnutí | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Plodová > Rajčata Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Teplý předkrm - Branchetta po moravsku

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:15
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1493x / 7x
Přidáno/změněno: 3.10.2015
Kategorie: - Zelenina - Plodová - Rajčata
- Příprava pokrmů - Předkrmy - Teplé

Inredience:

1 veka
10 rajčat
čerstvá bazalka
olivový olej
ocet
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Veku nakrájíme na plátky a rajčata na drobné kousky, které smícháme se lžící olivového oleje a lžičkou octa (můžeme použít i Balsamico). Veku lehce na sucho osmahneme, pokapeme olivovým olejem, naneseme směs rajčat a posypeme nakrájenou bazalkou a lehce osolíme podle chuti

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Teplý předkrm - Branchetta po moravsku:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Rajčata
Tousty se šunkovou pomazánkou 18.10.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Grilovaná vepřová panenka s bazalkovým karamelem 24.10.
Rajská omáčka II. 14.08.
Kuře po italsku s parmezánem 26.10.
Salát s točeným salámem 04.10.
Směs na topinku z kuřecího masa 04.10.
Mleté maso zapečené s rýží 04.10.
Špagety s rajčatovou omáčkou 04.10.
Filety mořského vlka s olivami a sušenými rajčaty, 25.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0676s norob)