| Domácí účto | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Pletení | Snadné hubnutí | FormOffice | Rybář | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Email šablony | DWN.cz | Recepty doma | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Teplý předkrm - Branchetta po moravsku


Doba přípravy:00:15
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:3.10.2015

Ingredience:

1 veka
10 rajčat
čerstvá bazalka
olivový olej
ocet
sůl

Popis:

Veku nakrájíme na plátky a rajčata na drobné kousky, které smícháme se lžící olivového oleje a lžičkou octa (můžeme použít i Balsamico). Veku lehce na sucho osmahneme, pokapeme olivovým olejem, naneseme směs rajčat a posypeme nakrájenou bazalkou a lehce osolíme podle chuti


Jít na recept Teplý předkrm - Branchetta po moravsku >>