| 
 
  | 
    |  | Kategorie receptů |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Recepty na email |  |  
    |  |  
 
 
 
  | 
    |  | Doporučujeme |  |  
    | 
 |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    | 
 |  
 | 
  |  |  
    |  
 
         
         | FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze
  více informací >> | Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy
  více informací >> |  
 | 
  
    |  | Recept na Telecí na zelenině |  |  |  |  | 
 Postup přípravy:
 Telecí plátky mírně naklepeme a potřeme grilovacím kořením. Pak rychle (asi 3 minuty po každé straně) orestujeme na másle.Na jiné pánvičce orestujeme strouhanou zeleninu a do ní, když začala vonět, vložíme předrestované maso. Ještě chvíli společně restujeme a poté zalijeme vývarem.
 Pod pokličkou dusíme doměkka. Poté maso vyjmeme a šťávu zalijeme šlehačkou smíchanou s vínem a krátce povaříme.
 Omáčku nezahušťujeme a maso do ní vložíme jen prohřát.
 Podáváme s rýží.
 
 
 
  |  | Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Telecí na zelenině, zkopírujte si následující kód: |  |  
  |  | | <a href="http://www.varimerecepty.cz/teleci-na-zelenine">Recept: Telecí na zelenině</a> | 
 |  |  
  |  |  |  | 
 
  Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Telecí na zelenině:
 
 
  
 
         
         | Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy
  více informací >> | FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze
  více informací >> |  |  
 | 
  | 
    |  | Nové-upravené recepty |  |  |  
    | Telecí maso |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Ostaní |  |  
    |  |  
 |