 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

HomePack3000 - programy na doma Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Svíčková od babičky
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Očištěné maso prošpikujeme slaninou (nebo ji nakrájíme a dáme na maso), zeleninu nakrájíme na kolečka a nasypeme na maso. Posypeme kořením a polijeme rozpuštěným máslem. Necháme 2 dny v chladu (krůtí můžeme dělat bez uležení). Poté maso vyjmeme, zeleninu orestujeme a vrátíme zpět maso které ze všech stran osolíme a opečeme na zelenině dotmava. Pak podlijeme vodou a pečeme doměkka. Poté maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. Vyndáme bobkový list, ostatní zeleninu i s kořením a šťávou nalijeme do mixéru a rozmixujeme. Do hrnce nalijeme smetanu, přidáme mouku a pomalu naléváme rozmixovanou směs. Postavíme na oheň a za stálého míchání povaříme, dle chuti dokořeníme. Množství omáčky je závislé na množství smetany. Přidáme-li smetanu, musíme přidat i zeleninu a mouku, ale především maso.
Podáváme s brusinkami a hrnečkovými knedlíky.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Svíčková od babičky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/svickova-od-babicky">Recept: Svíčková od babičky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Svíčková od babičky:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Hovězí maso
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|