Recepty doma | FormOffice | Hromadné emaily | Rybář | Domácí účto | Omalovánky | Email šablony | Pletení | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | EET Účtenky | DWN.cz | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vnitřnosti > Vepřové droby Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:

email16.png Rychlý vzkaz do redakce
Zašlete nám rychlý vzkaz:

nebo ICQ 389 502 863 Indikátor stavu ICQ

email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme
FitLinie - zhubnou, zesílit
Recepty doma - zdarma
Hromadná pošta
HomePack3000 - PC doma
Pletené oděvy
Formix SE - tisk formulářů
FormOffice - data, tisk, přehledy
Pletení pro radost
Rybar - profi záznamník
Software for you...
VeseleHry.cz



recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Koleno na pivě se šťouchanými brambory

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 66x / 4x
Přidáno/změněno: 11.10.2017
Kategorie: - Maso - Vnitřnosti - Vepřové droby
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso
- Příprava pokrmů - Večeře - Teplá

Inredience:

brambory
3 vepřová kolena,
500 ml černého piva (může být i řezané),
15 stroužků česneku,
4 cibule,
8 lžic plnotučné hořčice,
mletá sladká paprika,
nové koření,
pepř černý celý,
bobkový list, kmín,
300 ml vody na podlití,
instantní jíška tmavá nebo chlebová střídka na zahuštění šťávy,
mletý černý pepř,
sůl,
provázek,
hořčice,
čerstvý strouhaný křen
šťouchané brambory:
500 g brambor,
100 g slaniny,
3 mladé lahůdkové cibule s natí,
sůl, pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Vepřové koleno vykostíme, kůži nakrojíme na mřížky a do masa řádně vetřeme hořčici, sůl, pepř, kmín, sladkou papriku a česnek krájený najemno. Zarolujeme a dobře svážeme provázkem.
Vložíme do pekáče, osolíme, okmínujeme, zasypeme hrubě krájenou cibulí, přidáme nové koření, bobkový list a celý pepř. Zalijeme pivem, zakryjeme alobalem nebo poklicí a dáme péct do trouby při 180°C na cca 1 až 1,5 hodiny. V průběhu pečení maso podléváme a přeléváme. Jakmile je maso měkké, odkryjeme alobal a maso dopékáme na barvu a dokřupava.
Veškerou šťávu s rozpečenou cibulí slijeme do hrnce, zredukujeme a lehce dohustíme jíškou nebo chlebovou střídkou. Podle potřeby dochutíme. Z masa odstraníme provázek.
Prokrojené koleno podáváme se šťávou a brambory. Doplníme hořčicí a strouhaným křenem.

šťouchané brambory:
500 g brambor, 100 g slaniny, 3 mladé lahůdkové cibule s natí, sůl, pepř
Brambory uvaříme ve slupce do měkka, rozšťoucháme, ochutíme solí, pepřem, drceným kmínem. Slaninu a mladou cibuli nakrájíme najemno, orestujeme a zamícháme do brambor.
Šaldorfská pečínka
Množství na 4 porce:
800 g vepřové krkovice s kostí, 1 kg brambor, 300 g cibule, palička česneku, dlaň majoránky, 40 g sušených hub, sůl, olej, snítka rozmarýnu nebo tymiánu
plátky krkovice osolíme a opepříme, posypeme majoránkou a necháme uležet, nejlépe přes noc
brambory nakrájené na jemné plátky a cibuli na měsíčky, promícháme s nasekaným česnekem, namočenými a scezenými sušenými houbami, solí a olejem. Tuto směs vložíme do kapes z alobalu (1 porce = 1 kapsa), navrch přidáme krkovici a snítku bylinek
kapsy zabalíme a necháme grilovat cca 40 minut

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Koleno na pivě se šťouchanými brambory:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Top recepty RSS - Nejsledovanější recepty
Vepřové droby
Vepřový jazyk s černou omáčkou
Ledvinky na smetaně
Srnčí paštika
Plněné bachora bramborem
Pestrá rýžová pánev – paella
Játra s tompou
Ledvinky jako minutka
Vepřový jazyk se sardelovou omačkou
Smažený vepřový jazýček
Vepřová játra s mandlemi

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Vepřové droby
Restované ledvinky na červeném víně 24.10.
Koleno na pivě se šťouchanými brambory 11.10.
Domácí tlačenka 16.08.
Uzený vepřový jazyk v omáčce 04.07.
Ledvinky jako minutka 21.11.
Vepřové koleno na bramborech 03.11.
Škvarkové placky od Mirka 05.10.
Tlačenka se zeleninou 21.01.
Plněné bachora bramborem 14.01.
Kuřecí játra na víně 26.05.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:


reklama
Copyright © 2017. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.2877s norob)