| Email šablony | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Recepty doma | Rybář | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | DWN.cz | Hromadné emaily | Omalovánky | Pletení | FormOffice | Zbrojní průkaz | Domácí účto |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vnitřnosti > Vepřové droby Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Uzený jazyk v aspiku

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 2617x / 9x
Přidáno/změněno: 26.9.2018
Kategorie: - Maso - Vnitřnosti - Vepřové droby
- Zelenina - Kořenová
- Příprava pokrmů - Předkrmy - Studené

Inredience:

1,5 kg hovězího uzeného jazyku
20 dkg oliv bez pecek
1x mrkev
1x petržel
1/4 celeru
1x větší cibuli
4x stroužek česneku
sůl,celý pepř
nové koření
2 sáčky želatiny
ocet



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Jazyk uvaříme se zeleninou a kořením cca 50 minut,nakrájíme na kostičky smícháme s olivami.
Odlejeme do kastrůlku necelý litr vývaru ,přidáme ocet dle chuti a rozpustíme želatinu dle návodu na sáčku.
po vychladnutí smícháme s jazykem a olivami a nalejeme do sáčku na tlačenku.Dáme do chladu a za cca 3 hodinky můžeme krájet

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Uzený jazyk v aspiku:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Vepřové droby
Vepřové ledvinky na smetaně 26.10.
Polévka z vepřového jazyka 23.01.
Uzený jazyk v aspiku 26.09.
Zabijačkový guláš III. 05.09.
Restované ledvinky na červeném víně 24.10.
Koleno na pivě se šťouchanými brambory 11.10.
Domácí tlačenka 16.08.
Uzený vepřový jazyk v omáčce 04.07.
Ledvinky jako minutka 21.11.
Vepřové koleno na bramborech 03.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0764s norob)