| Domácí účto | Počítej Kalorie | FormOffice | Rybář | EET Účtenky | Recepty doma | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Pletení | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Omalovánky | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Zvěřina > Jelen Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Jelení ragú na červeném víně

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1514x / 3x
Přidáno/změněno: 17.2.2017
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Jelen
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem

Inredience:

800g jelenieho plecka bez kosti
1/2 lyžičky korenia
2 lyžice hladkej múky
4 lyžice oleja
150g cibule
3/8 l červeného vína
1 bobkový list
2 klinčeky(hřebíčky)
6 gulôčok korenia
150g kyslej smotany
1 lyžička sladkej papriky
soľ
korenie .



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Na prípravu jelenieho ragú sa používa lacnejšie mäso . Má byť dobre odležané a malo by mať tmavočervenú farbu, zbavené šliach a blán. Čas dusenia môže byť rôzny - podľa kvality(stáří) mäsa.
Mäso pokrájame na trojcentimetrové kocky, posolíme, okoreníme a obalíme v múke. Olej poriadne rozpálime, mäsové kocky dáme zo všetkých strán opražiť. Cibuľu krátko restujeme s mäsom, pridáme červené víno a korenie.
Ragú dusíme pri miernej teplote, kým mäso nezmekne.
Po zmäknutí mäso vyberieme, šťavu zahustíme kyslou smotanou, v ktorej sme rozmiešali hladkú múku s paprikou. Dáme povariť, precedíme a hotovú omáčku dochutíme soľou a korením.
Mäso zohrejeme v omáčke, no nevaríme! Pred podávaním ho dáme na 5 minút odležať.

Vhodná príloha:
Šalát z červenej kapusty(zelí) v pomarančovom náleve s cibuľou, jablkami, vlašskými orechmi a medom - zemiakové krokety.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jelení ragú na červeném víně:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Jelen
Jelení kýta na víně 09.10.
Jelení na hříbkách 16.08.
Jelení biftečky s fazolemi 21.06.
Svíčková ze zvěřiny 17.04.
Jelení ragú na červeném víně 17.02.
Jelení guláš od Tomáše 15.08.
Jelení biftečky na víně 08.06.
Jelení ragú 26.11.
Jelení řízek se žampiony 31.05.
Jelení guláš s třešněmi 29.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.057s norob)