| Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Pletení | Domácí účto | Formuláře na PC | DWN.cz | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Rybář | FormOffice | Email šablony | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso > Zadní Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Dijonský steak

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:40
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1693x / 4x
Přidáno/změněno: 18.3.2016
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Zadní
- Tepelně úpravená jídla - Rošt - gril
- Speciality - Minutky

Inredience:

4 silné plátky ze svíčkové asi po 200 g
2 lžičky steakového koření
2 lžičky dijonské hořčice



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Ze všeho nejdříve jsme do plátků svíčkové vetřeli hrubé koření. Koupila jsem hotovou směs, ale klidně můžete použít jednotlivé druhy, tj. nahrubo umletý pepř arůzné druhy paprik včetně té pálivé. Pak jsme rukama vetřeli hořčici, ovšem nijak násilně jsme ale maso nemačkali. Připravné plátky jsme nechali chvíli odpočinout, aby měli šanci nasáknout hořčici. a mezitím jsme rozpálili gril. Steaky jsme totiž museli opéci velmi zprudka, aby se zatáhly a nepustily výbornou šťávu. Zatímco my jsme měli chuť na dobře propečené maso a grilovali jsme ho z každé strany asi 8 minut, vy budete možná chtít steaky krvavé. Pak by vám měli uplně stačit 3 minuty.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Dijonský steak:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zadní
Španělské ptáčky 10.11.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Svíčková „Welington“ 26.10.
Hněv hraběte Šporcha 25.07.
Roštěnky pod sněhem 08.07.
Hovězí steak v pivní marinádě s pepřem 28.12.
Ďábelská rychlosměska 28.12.
Míchaný salát s rostbifem 28.12.
BEEF Stroganov - Origal přeložený z ruštiny 25.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0669s norob)