| Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | FormOffice | DWN.cz | Rybář | Email šablony | Domácí účto | Pletení | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Recepty doma | EET Účtenky | Omalovánky | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Speciality > Minutky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Dijonský steak

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:40
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1689x / 2x
Přidáno/změněno: 18.3.2016
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Zadní
- Tepelně úpravená jídla - Rošt - gril
- Speciality - Minutky

Inredience:

4 silné plátky ze svíčkové asi po 200 g
2 lžičky steakového koření
2 lžičky dijonské hořčice



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Ze všeho nejdříve jsme do plátků svíčkové vetřeli hrubé koření. Koupila jsem hotovou směs, ale klidně můžete použít jednotlivé druhy, tj. nahrubo umletý pepř arůzné druhy paprik včetně té pálivé. Pak jsme rukama vetřeli hořčici, ovšem nijak násilně jsme ale maso nemačkali. Připravné plátky jsme nechali chvíli odpočinout, aby měli šanci nasáknout hořčici. a mezitím jsme rozpálili gril. Steaky jsme totiž museli opéci velmi zprudka, aby se zatáhly a nepustily výbornou šťávu. Zatímco my jsme měli chuť na dobře propečené maso a grilovali jsme ho z každé strany asi 8 minut, vy budete možná chtít steaky krvavé. Pak by vám měli uplně stačit 3 minuty.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Dijonský steak:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Minutky
Ďábelská rychlosměska 28.12.
Hořčicové řízky 15.12.
Kotleta mlynářská 28.04.
Steak flambovaný od Maria 11.10.
Kotleta se slaninou 21.07.
Pikantní marinovaná kotleta 08.11.
Patizon jako minutka 06.11.
Čínský plátek s pomerančem 03.05.
Kuřecí maso s medovou omáčkou 23.04.
Brněnské vepřové kotlety 08.03.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1148s norob)