![img/kat16.png](img/kat16.png) |
Kategorie receptů |
|
|
![email16.png](img/email16.png) |
Recepty na email |
|
|
![recept](img/dwn16.png) |
Doporučujeme |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
|
|
![reklama](img/reklama.jpg)
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Vepřové žebírko na pivě
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Veprova zebirka naporcujeme po 150g,naklepeme,osolime a opeprime.Na rozpalenem oleji zprudka opeceme po obou stranach asi 5 minut.Potom k nim pridame kecup,pivo a podlijeme trochou vody a dodusime do mekka.Na zbytku oleje opeceme pulky parku a porce slaniny nakrajene na hrebinky.Porce kotlet prelijeme stavou a zdobime opecenym parkem,opecenou slaninou a kaderavou petrzelkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřové žebírko na pivě, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veprove-zebirko-na-pive">Recept: Vepřové žebírko na pivě</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřové žebírko na pivě:
![reklama](img/reklama.jpg)
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
![](img/new16.png) |
Nové-upravené recepty |
![RSS - Nové a aktualizované recepty](img/rss.png) |
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Ostaní |
|
|
|