| Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | DWN.cz | Rybář | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Omalovánky | FormOffice | Pletení | Domácí účto | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi koreni hru cesnek chleb med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Prorostlé (bůček, plecko, krkovička) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Bůček ve skle - pomazánka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 03:30
Počet porcí: 30
Autor:
Zobrazeno/týden: 242x / 5x
Přidáno/změněno: 18.10.2023
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Tepelně úpravená jídla - Zavařování a konzervace

Inredience:

Asi 1kg bůčku(ne moc libový)
sůl
2-3 sklenice na zavařování(3/4 litrové)



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Z bůčku odstraníme kůži, kterou použijeme později. Maso zbavené kůže pokrájíme na kostky o straně asi 1,5 cm a promícháme se solí(množství soli podle chuti). Dno každé sklenice vyložíme kůží (asi 1/2 množství),naplníme osoleným bůčkem a zakryleme zbylou kůží. Poté sklenice zavíčkujeme,vložíme do papiňáku a 1,5 hodiny necháme dusit. Po uplynuté době vypneme a necháme stát. Po 24 hodinách znova 1,5 hodiny dusíme. Po vychladnutí můžeme použít na chléb....atd. Můžete použít i jiné koření, ale nedoporučuji česnek. Dlouhou úpravou zhořkne. Dobrou chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bůček ve skle - pomazánka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Vepřové koleno jedna báseň 14.08.
Vepřové válečky 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0861s norob)