|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Bůček ve skle - pomazánka
|
|
|
| |
Postup přípravy:Z bůčku odstraníme kůži, kterou použijeme později. Maso zbavené kůže pokrájíme na kostky o straně asi 1,5 cm a promícháme se solí(množství soli podle chuti). Dno každé sklenice vyložíme kůží (asi 1/2 množství),naplníme osoleným bůčkem a zakryleme zbylou kůží. Poté sklenice zavíčkujeme,vložíme do papiňáku a 1,5 hodiny necháme dusit. Po uplynuté době vypneme a necháme stát. Po 24 hodinách znova 1,5 hodiny dusíme. Po vychladnutí můžeme použít na chléb....atd. Můžete použít i jiné koření, ale nedoporučuji česnek. Dlouhou úpravou zhořkne. Dobrou chuť.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bůček ve skle - pomazánka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bucek-ve-skle-pomazanka">Recept: Bůček ve skle - pomazánka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bůček ve skle - pomazánka:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|