 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
|
Recept na Vepřové frikase v pórkovém krému
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Maso nakrájíme drobné kostky , v kastrolu ho na rozehřátém másle prudce opečeme ze všech stran , osolíme , opepříme a okořeníme tymiánem , zalijeme vínem a přikryté dusíme 45 min. na mírném ohni . Přidáme pórek a dusíme dalších 15 min. . Když maso změkne , sejmeme kastrol z plotny . Rozšleháme smetany a žloutky , vmícháme do pokrmu a podle potřeby osolíme a opepříme . Rozdělíme na talíře a jako přílohu podáváme brambory s máslem , sypané pepřem a petrželkou .
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřové frikase v pórkovém krému, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veprove-frikase-v-porkovem-kremu">Recept: Vepřové frikase v pórkovém krému</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřové frikase v pórkovém krému:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Vepřové maso
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|