tuk omega
cibule
vepřové maso kostky
hotové koření na grilování (popř. na pečení
na cokoli podle změny chuti masa)
sojová omáčka
4 vejce
paprika sladká
strouhaný sýr
kečup.
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Na pánvičce rozehřejeme tuk, osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme vepřové maso nakrájené na kostky a ochucené kořením - osmažíme do měkka cca 4 minuty. Potom ochutíme asi dvěma polévkovými lžícemi sojové omáčky, krátce osmahneme a zalijeme rozmíchanými vejci. Omeletu necháme ztuhnout a přeneseme na talíř. Zde posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme kečupem. Podáváme s bílým pečivem nebo chlebem - popř s vařenými brambory. Přílohy - tatar. omáčka, kečup, hořčice.