| Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Rybář | Pletení | Formuláře na PC | FormOffice | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Počítej Kalorie | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Prorostlé (bůček, plecko, krkovička) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Tlačenka podle řezníka Millera ze Zdic

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 8
Autor:
Zobrazeno/týden: 1750x / 9x
Přidáno/změněno: 26.9.2018
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Příprava pokrmů - Kuchyně studená - Tlačenky

Inredience:

vepřové maso:( kolínka,nožičky,plecko)
vepřová nebo drůbeží játra
1 cibule
2-3 stroužky česneku
pepř mletý
1,5 polévkové lžíce mletého nového koření
sůl
potravinářská želatina



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Nožičky a kolínka omyjeme a očistíme od štětin a s pleckem vaříme do měkka. K masu před vařením přidáme sůl, česnek nakrájený na plátky a polovinu cibule. Asi 15 minut před koncem varu přidáme drůbeží játra a povaříme je s masem.
Po uvaření a zchladnutí masa ho zpracujeme na menší dlouhé kousky, přidáme vařenou kůži (čistou, bez štětin) a trochu tlustého (nakrájeného na velmi drobno).
Játra nakrájíme na malé kousky a přidáme je do směsi.
Směs masa mícháme ve velké nádobě, přidáme část vývaru (bez tuku) a pokud bude vývar málo želírující (trochu vývaru dáme ztuhnout na talířek do ledničky), přidáme želatinu.
Do směsi vmícháme pepř, mleté nové koření (na 1 kg asi 1 pol. lžíce) – musí být !!!, najemno nakrájený zbytek cibule a dosolíme podle chuti.
Celou směs potom lehce převaříme (POZOR!! – před přidáním želatiny – nesmí se vařit) cca 3-5 minut, necháme zchladnout a plníme do sáčků.
Hotové sáčky dáme vychladit do ledničky.
POZOR!! Pokud vyrobíme tlačenku se želatinou, musíme ji do cca 3-6 dnů zkonzumovat, jinak se kazí. V případě, že ji vyrobíme bez nutnosti použít želatinu, hotové sáčky s tlačenkou vaříme minimálně 1 hodinu a pak je trvanlivost v chladu cca 1 měsíc.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Tlačenka podle řezníka Millera ze Zdic:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Vepřové koleno jedna báseň 14.08.
Vepřové válečky 14.08.
Kotlety z Texasu 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2022. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0952s norob)