| Počítej Kalorie | Domácí účto | Hromadné emaily | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Omalovánky | Email šablony | Recepty doma | Rybář | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Pletení | FormOffice |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi koreni hru cesnek chleb med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Těsta > Jídla z kynutých těst Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Těsto na pizzu - italský recept

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 03:00
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 2021x / 5x
Přidáno/změněno: 6.9.2017
Kategorie: - Těsta - Jídla z kynutých těst
- Speciality - Pizza

Inredience:

hladká múka
2 PL olivový olej
1/2 ČL soľ
1/2 ČL cukor
vlažná voda
30g čerstvé droždie alebo 7g sušené



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

1.vo veľkej mise zmiešajte najskôr suché suroviny (múku, soľ, cukor, droždie)
2.pridajte olivový olej a vodu (nepridávajte celé množstvo vody, ak netreba)
3.cesto spracujte rukami, mieste asi 10 minút, vyformujte do tvaru bochníka, zakryte čistou utierkou a nechajte kysnúť (pozor na prievan v kuchyni:))
4.cesto by malo mať po nakysnutí dvojnásobný objem - trvá to asi 2 hodiny
5.cesto po nakysnutí znova premieste, ak sa vám zdá lepkavé, pridajte trochu múky
6.nebojte sa cesto pomúčenými rukami poriadne ponaťahovať a vyvaľkať do želanej hrúbky - cesto by malo byť elastické

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Těsto na pizzu - italský recept:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Jídla z kynutých těst
Cibulový koláč z kynutého těsta 18.10.
Langoše (pravé) 28.12.
Rychlá domácí pizza 15.12.
Beleše z ovesných vloček 23.06.
Chlebíčková veka 14.10.
Jihočeská krajkovice z droždí 11.10.
Rodinná pizza 08.10.
Těsto na langoše - dlouho vydrží 06.08.
Těsto na pizzu - italský recept 06.09.
Bochánky Šoldry s uzeným masem 16.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0783s norob)