| Počítej Kalorie | DWN.cz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Recepty doma | EET Účtenky | Email šablony | Snadné hubnutí | Pletení | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Telecí maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Telecí na smetaně od Jiřího

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 911x / 6x
Přidáno/změněno: 2.9.2018
Kategorie: - Maso - Telecí maso
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy

Inredience:

4 telecí řízky
1 cibule
2 pl přepuštěného másla
1 pl mouky
4 pl brandy
250 ml telecího fondu (nebo hovězí vývar)
150 ml smetany
sůl,pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na proužky cca 1 cm široké. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozpálíme 1 pl přepuštěného másla a telecí na něm smažíme cca 5-6 minut. Pak vyjmeme maso z pánve,
zbytek másla přidáme do pánve, rozpálíme a osmahneme na něm cibulku. Zaprášíme moukou a přidáme branky. Zalijeme telecím fondem a necháme projít varem. Pak ještě omáčku vaříme 15 minut na mírném ohni.
Do omáčky vmícháme smetanu, osolíme, opepříme. Maso asi 5 minut prohřejeme v omáčce. Ozdobíme kouskem zelených bylinek. Jako příloha se hodí divoká rýže.

1 porce: 332 kcal/1394 kJ
30 g bílkovin
20 g tuku
4 g sacharidů

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Telecí na smetaně od Jiřího:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Telecí maso
Telecí pečené na rajčatech 13.12.
Telecí játra na smetaně 15.12.
Gordon bleu z telecího masa 25.07.
Pošírovaný telecí brzlík v telecím glasée, lanýžov 05.09.
Telecí na smetaně od Jiřího 02.09.
Telecí medajlonky s mandlovou kůrkou 06.08.
Telecí medajlonky na víně 26.02.
Paštika z telecích jater 31.10.
Vlaštovčí hnízda 24.10.
Telecí ragú na rajčatech 11.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.103s norob)