| 
 
  | 
    |  | Kategorie receptů |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Recepty na email |  |  
    |  |  
 
 
 
  | 
    |  | Doporučujeme |  |  
    | 
 |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    | 
 |  
 | 
  |  |  
    |  
 
 | 
  
    |  | Recept na Soukenický sekaný řízek |  |  |  |  | 
 Postup přípravy:
 Opláchnutý, vykostěný a kůže zbavený bůček umeleme, mírně osolíme a opepříme, přidáme vejce pečlivě rozšlehané s mlékem, vzniklou směs dobře promícháme a uložíme v chladničce. Z prochladlé směsi tvarujeme ploché 7 až 10 mm silné oválné řízky, postupně je obalíme v prosáté mouce, vejcích rozmíchaných s mlékem, v prosáté strouhance a usmažíme v horkém tuku dozlatova. Usmažený pokrm ihned podáváme.
 Vhodné přílohy:
 
 různě upravené brambory,
 bramborový salát (bez majonézy),
 různé druhy zeleninových salátů,
 sladkokyselá okurka atp.
 
 
  |  | Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Soukenický sekaný řízek, zkopírujte si následující kód: |  |  
  |  | | <a href="http://www.varimerecepty.cz/soukenicky-sekany-rizek">Recept: Soukenický sekaný řízek</a> | 
 |  |  
  |  |  |  | 
 
  Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Soukenický sekaný řízek:
 
 
  
 |  
 | 
  | 
    |  | Nové-upravené recepty |  |  |  
    | Prorostlé (bůček, plecko, krkovička) |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Ostaní |  |  
    |  |  
 |