![img/kat16.png](img/kat16.png) |
Kategorie receptů |
|
|
![email16.png](img/email16.png) |
Recepty na email |
|
|
![recept](img/dwn16.png) |
Doporučujeme |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
|
|
![reklama](img/reklama.jpg)
|
Recept na Soukenický sekaný řízek
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Opláchnutý, vykostěný a kůže zbavený bůček umeleme, mírně osolíme a opepříme, přidáme vejce pečlivě rozšlehané s mlékem, vzniklou směs dobře promícháme a uložíme v chladničce. Z prochladlé směsi tvarujeme ploché 7 až 10 mm silné oválné řízky, postupně je obalíme v prosáté mouce, vejcích rozmíchaných s mlékem, v prosáté strouhance a usmažíme v horkém tuku dozlatova. Usmažený pokrm ihned podáváme.
Vhodné přílohy:
různě upravené brambory,
bramborový salát (bez majonézy),
různé druhy zeleninových salátů,
sladkokyselá okurka atp.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Soukenický sekaný řízek, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/soukenicky-sekany-rizek">Recept: Soukenický sekaný řízek</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Soukenický sekaný řízek:
![reklama](img/reklama.jpg)
|
|
![](img/new16.png) |
Nové-upravené recepty |
![RSS - Nové a aktualizované recepty](img/rss.png) |
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Ostaní |
|
|
|