| FormOffice | Recepty doma | DWN.cz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Rybář | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Email šablony | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Pletení | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Brambory Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Půlené buchty

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 5
Autor:
Zobrazeno/týden: 17x / 10x
Přidáno/změněno: 10.11.2022
Kategorie: - Zelenina - Brambory
- Sladké pokrmy - Koláče

Inredience:

asi 4 nastrouhané vařené brambory
nebo zbylá bramborová kaše
2 žloutky
trochu soli
kvásek z droždí
asi 10 dkg sádla (Hery, nebo trochu oleje)
asi 10 dkg cukr krupice
vlažné mléko a polohrubá mouka podle potřeby
aby se daly vytvořit "bochánky" velikosti dlaně - nahoru na upečené mák
cukr
sádlo(Hera, máslo)



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Ze zbylých brambor a všech ostatních přísad vymíchám
kynuté těsto.Omlouvám se ale všechny přísady dávám přiměřeně tak, aby se daly po vykynutí těsta na vymaštěný plech velkou lžící nanést koule-"bochánky". S jejich tvarem si nedělám problém, do nějaké podoby to na plechu nechám ještě chvíli kynout.Upečené-ještě teplé rozpůlím a každou půlku buchty posypu vydatně mákem s cukrem a pomastím.Také se může pod mák ještě namazat povidly.Většinou nestačím buchty sypat-okamžitě mizí. Přeji dobrou chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Půlené buchty:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Brambory
Nastavovaná kaše II. 10.11.
Půlené buchty 10.11.
Cikánská kuřecí mňamka 10.11.
Malovarské brambory 10.11.
Těstoviny Pizzocheri ricchialla bermina 10.11.
Obědový pekáč 24.10.
Bramborové placky s houbami a kysaným zelm 24.10.
Bramborový guláš se smetanou 24.10.
Zapečené brambory se špenátem a kuřecím 24.10.
Řecká stehýnka 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2022. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0851s norob)