| Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Email šablony | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Rybář | FormOffice | Recepty doma | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Domácí účto | Omalovánky | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Zapečené a pečené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Těstoviny Pizzocheri ricchialla bermina

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 150x / 1x
Přidáno/změněno: 10.11.2022
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina
- Zelenina - Brambory
- Těstoviny - Ostatní
- Dietní pokrmy

Inredience:

250 g širokých celozrných nudlí(cereálních),
100 g kapusty,
100 g listnaté zeleniny(coste),
100 g brambor,
100 g zelených fazolek,
100 g str.permazánu,
200 g sýr casera,
100 g másla,
1 str.česneku,
10 g šalvěje,
sůl,pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

do vaříci osolené vody dáme na kostky nakrájené,brambory,kapustu a coste a vaříme 5 min.pak vložíme fazolky s těstovinou a vaříme 8-10 min.vše vyndáme z vody a dáme do zapékací mísy.nahoru poklademe plátky sýru casera a posypem parmazánem a na to dáme máslo,šalvěj a česnek a zapečeme

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Těstoviny Pizzocheri ricchialla bermina:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zapečené a pečené pokrmy
Kuře v zelí 10.11.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Plněný pangas 10.11.
Cikánská kuřecí mňamka 10.11.
Malovarské brambory 10.11.
Kuřecí prsa na nivě 10.11.
Králík pečený na víně s kedlubnami 10.11.
Kuře na sušených švestkách 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2023. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0848s norob)