|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Kari sekaná
|
|
|
| |
Postup přípravy:Všechny ingredience smícháme, hmotu vložíme do mikroténového sáčku, převážeme provázkem, nebo stáhneme gumičkou.Dbáme přitom, aby byl sáček důkladně uzavřený, srolovaný. Takto připravený balíček vložíme do vyššího hrnce s vařící vodou, aby se sáček s masem
nepřilepil ke dnu a abychom mohli sáček během vaření obracet. Vaříme přibližně l hodinu. Pak uvařené maso
vyndáme, odstraníme sáček, necháme vychladnout.
Potom maso zabalíme do alobalu a necháme důkladně
vychladit v ledničce /lépe se krájí/.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kari sekaná, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kari-sekana">Recept: Kari sekaná</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kari sekaná:
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|