| FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Email šablony | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Rybář | Pletení | Počítej Kalorie | Recepty doma | Snadné hubnutí | DWN.cz | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Játrová paštika

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 12772x / 11x
Přidáno/změněno: 16.7.2009
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Maso - Upravená masa - Paštiky
- Pomazánky

Inredience:

1.2 kg vepřového masa
1.8 kg tučného vepřového masa
3 velké cibule
12-15 dkg sádla pod cibuli
5 velkých vajec
Koření na rovné lžičky: 3 lžičky mletého pepře
10 zrnek mletého nového koření
1/2 lžičky sladké papriky
3 mleté hřebíčky
3/4 lžičky mletého zázvoru
na špičku nože muškátového oříšku
6 dkg soli.



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Cibuly osmažit,umlít,játra umlít.Povařené maso umlít.Vše promíchat a semlít na jemno ještě dvakrát.Pak přidat koření,vejce,sůl,pořádně promíchat. Plníme do 1 litrových lahví do 3.Sterilizujeme 2 hodiny.V chladu vydrží 3-5 měsíců.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



diskuse Uživatelská diskuse k receptu Játrová paštika:

(2 příspěvků) 1

hodnocení
játrová paštika
Kde jsou ty játra magore.
Napsal: Vladimír Pova dne 13.9.2010 10:03:16
hodnocení
játrová paštika
Kde máš ty bebile játra když je to játrová paštika
Napsal: honza dne 17.5.2010 22:31:31


Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Játrová paštika:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Vepřové maso
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Obědový pekáč 24.10.
Vepřové řízky plněné praženicí a houbami 24.10.
Plzeňská růže 24.10.
Grilovaná vepřová panenka s bazalkovým karamelem 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2023. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0842s norob)