| Formuláře ZDARMA | Pletení | Omalovánky | Počítej Kalorie | FormOffice | Hromadné emaily | Email šablony | Rybář | Recepty doma | DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Drůbež > Husa Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Husa pečená na švestkách

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:15
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 4303x / 9x
Přidáno/změněno: 11.1.2015
Kategorie: - Maso - Drůbež - Husa
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso
- Ovoce - Švestky
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

1 husa(asi 2kg)
3 větší kyselejší jablka
20 ks. sušených švestek
sůl
mletý pepř
kmín
špetku muškátového květu
1 menší pórek
1 hlávkový salát



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Husu nejprve důkladně opereme a osušíme.Na povrchu i vevnitř ji podle chuti osolíme,
posypeme kmínem, muškátovým oříškem a pepřem. Potom ji vložíme do pekáče, mírně
podlijeme vodou a pečeme při 200°C asi 30min. Pak maso jemně propícháme vidličkou,
aby se vypeklo i sádlo, které během pečení sbíráme.
Mezitím si oloupeme jablka, zbavíme je jádřinců a nakrájíme na větší špalíky. Švestky
předem namočíme do vody a po půl hod. je vypeckujeme, překrojíme napůl a společně s kousky jablek přidáme do pekáče k huse. V případě potřeby dolijeme vodu, přiklopíme poklicí nebo druhou částí pekáče a dále pečeme při 175°C asi1 hod. Aby husa měla
křupavou kůrčičku, poléváme ji v průběhu pečení výpekem. Pak pekáč odkryjeme a
pečeme ještě asi 15 min.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Husa pečená na švestkách:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Husa
Pečená husa 27.09.
Husí prsa na zázvoru 11.03.
Husa pečená na švestkách 11.01.
Divoká husa na lesnický způsob 07.01.
Husa s broskvemi 03.03.
Dušená husí prsa 02.12.
Husa po cikánsku 21.02.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0926s norob)