 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Domácí klobása
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Maso dokladne ocistime, pokrajame na vacsie kocky, osolime, osladime, premiesame, nalozime do kameninovej nadoby a nechame postat na chladnom mieste 4 dni. Potom maso zomelieme, pridame vsetky koreniny, premiesame, vlozime spat do nadoby a nechame este den odlezat. Pred plnenim criev nechame postat 5 hodin v kuchyni, aby maso malo izbovu teplotu. Znovu dobre premiesame a plnime do pripravenych tenkych bravcovych criev. Klobasy udime pomaly, aby sa zaroven aj susili.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Domácí klobása, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/domaci-klobasa">Recept: Domácí klobása</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Domácí klobása:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Vepřové maso
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|