 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Bratislavský tokáň
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Bravčové a sviečkovicu nakrájame na kúsky 5cm dlhé a 1cm hrubé. Na masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme rajčinový pretlak a nakrájané mäso, rýchlo opečieme. Opečené mäso osolíme a pridáme očistené a na plátky pokrájané šampiňóny, maličko podlejeme a dusíme, nakoniec dáme hrášok. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi. Kyslú smotanu podaváme osobitne.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bratislavský tokáň, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bratislavsky-tokan">Recept: Bratislavský tokáň</a>
|
| |
| | |
Uživatelská diskuse k receptu Bratislavský tokáň:
|
(1 příspěvků) 1 |

bratislavský tokáň
humus bez koření , bez soli, hnusná rajská s houbami a hráškem, pozor není to k jídlu!!!!!!!!a ještě 1/2l smetany
Napsal: danka dne 27.1.2011 14:46:26
|
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bratislavský tokáň:

SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Vepřové maso
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|