 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Bavorské výpečky
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Do 6 lžic oleje dáme lžíci koření na maso a 1,5 lžičky soli. Olej s kořením přivedeme až k varu a necháme zchladnout. Vykostěné uzené koleno ořežeme o nejtučnější kousky a nakrájíme na kostky asi 3 x 3 cm. Takto připravíme i bůček. Nakrájené maso dobře promícháme s kořeněným olejem. Směs je vhodné nechat proležet do druhého dne.
Pak maso vyklopíme do pekáčku a zalijeme vodou až je skoro potopené. Pečeme při teplotě 220 °C asi 90 minut, aby se voda z pekáčku téměř vypekla. Maso během pečení promícháváme, aby bylo ze všech stran pěkně opečené. Podáváme se zelím a houskovým knedlíkem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bavorské výpečky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bavorske-vypecky">Recept: Bavorské výpečky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bavorské výpečky:

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|