 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Azu po tatarsku
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Maso nakrájíme na hrubší nudličky, opepříme a opečeme s krájenou cibulí na oleji. Po opečení zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vývarem. Přidáme bobkový list, osolíme a dusíme. Pak přidáme rajský protlak a na nudličky nakrájené sterilizované okurky. Šťáva nesmí být příliš hustá. Je pěkně červené barvy po použitém rajském protlaku a mírně navinulé chuti.
Poznámka:
Jako přílohu podáváme smažené nebo opečené brambory.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Azu po tatarsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/azu-po-tatarsku">Recept: Azu po tatarsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Azu po tatarsku:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Hovězí maso
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|