 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

HomePack3000 - programy na doma Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Zelné holubce
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Hlávku zelí opereme,zbavíme košťálu a povaříme ve slané vodě. Jednotlivé listy oddělíme. Na každý list rozložíme rovnoměrně nádivku,ale neklademe ji těsně ke krajům. Listy zabalíme a převážeme nití. Holubce srovnáme do hrnce,podlijeme vývarem,navrh zalijeme rozředěným rajčatovým protlakem a pod pokličkou dusíme.
Nádivka:
Maso a cibuli nakrájíme na kostičky,k směsi přimícháme dobře vypranou syrovou rýži a vepřové sádlo. Osolíme a dobře promícháme.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Zelné holubce, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zelne-holubce">Recept: Zelné holubce</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zelné holubce:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Uzené maso
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|