| Hromadné emaily | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Rybář | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | EET Účtenky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | FormOffice | Pletení | Email šablony | Omalovánky | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Zelné holubce


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:13.11.2013

Ingredience:

1 zelí
sůl
nádivka:
500g uzeného libového vepřového bůčku
1 cibule
250 g rýže
3 lžíce vepřového sádla
sůl
vývar
60 g rajčatového protlaku

Popis:

Hlávku zelí opereme,zbavíme košťálu a povaříme ve slané vodě. Jednotlivé listy oddělíme. Na každý list rozložíme rovnoměrně nádivku,ale neklademe ji těsně ke krajům. Listy zabalíme a převážeme nití. Holubce srovnáme do hrnce,podlijeme vývarem,navrh zalijeme rozředěným rajčatovým protlakem a pod pokličkou dusíme.

Nádivka:
Maso a cibuli nakrájíme na kostičky,k směsi přimícháme dobře vypranou syrovou rýži a vepřové sádlo. Osolíme a dobře promícháme.


Jít na recept Zelné holubce >>