         
         
         Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy   více informací >> | 
       
         FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software   více informací >> | 
                
          
        
 
  
     | 
    
    Recept na Zapečená štika s rajčaty a paprikou
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:Nejdříve naložíme nakrájenou štiku na plátky na jeden den do marinády: 
1/2 dcl oleje, majoránka,grilovací koření,kari, česnek, 1 vejce, 1/2 kostičky slepičího  bujónu - všechny tyto suroviny promícháme a touto směsí natřeme plátky štiky a uložíme na jeden den do lednice. 
Druhý den rozložíme na vymaštěný plech naložené plátky štiky v marinádě a dáme  na 15 minut péct do mirně vyhřáté trouby. Mezi tím, co se štika peče,  oloupeme brambory a dáme je vařit s kari a se solí. 
Dále si připravíme omáčku na zalití brambor tj. 2x Gervais, česnek, 1/2 slepičího bujonu, pepř , majoránku, kari a mlékem nebo smetanou tuto směs rozmícháme na řídkou kaši na polití. 
Po 15 minutách vyndáme štiku z trouby, nakrájíme na ní rajčata, papriku a okurku , podlijeme troškou vody a dáme zpět do trouby než změkne zelenina. Po změknutí zeleniny přidáme do pekáčku ke štice uvařené brambory, které polijeme připravenou omáčku. Na štiku se zeleninou přidáme ještě plátky eidamu a to celé dáme ještě znovu zapéct než se rozpustí sýr.    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Zapečená štika s rajčaty a paprikou, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/zapecena-stika-s-rajcaty-a-paprikou">Recept: Zapečená štika s rajčaty a paprikou</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zapečená štika s rajčaty a paprikou:
     
   
   
        
  
                 
            
     |