| Omalovánky | Email šablony | Hromadné emaily | FormOffice | Pletení | Rybář | Formuláře na PC | EET Účtenky | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Domácí účto | Recepty doma | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Telecí maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Vitello tonato-telecí v tunákové omáčce

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 3109x / 1x
Přidáno/změněno: 25.11.2009
Kategorie: - Maso - Telecí maso
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

600g teleciho ořechu
750ml suchého vína
celer
1mrkev
1cibule
1bobkový list
2hřebíčky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

s přípravou začínáme den předem.telecí ořech naložíme do vína spolu s celerem,mrkví,pokrájenou cibulí,bobkovým listem a hřebíčkem.za 24hodin přidáme k masu 1lžíci soli,doplníme vodu,aby maso bylo celé ponořené.maso vaříme hodinu na mírném ohni v nezakrytém hrnci a pak ho dáme vychladnout.na omáčku použijeme tunáka ve vlastní štávě z konzervy.necháme ho okapat a rozmixujeme ho spolu se žloutky,kapary-2lžíce,štávou z 1citronu a 2lžíce vinného octa.během mixování přidáváme pomalu olej.nakonec omáčku opepříme,osolíme.touto omáčkou polijeme maso nakrájené na tenoučké plátky a vše necháme 3-4hodiny v lednici.jako přílohu podáváme bílý chléb.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vitello tonato-telecí v tunákové omáčce:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Telecí maso
Telecí pečené na rajčatech 13.12.
Telecí játra na smetaně 15.12.
Gordon bleu z telecího masa 25.07.
Pošírovaný telecí brzlík v telecím glasée, lanýžov 05.09.
Telecí na smetaně od Jiřího 02.09.
Telecí medajlonky s mandlovou kůrkou 06.08.
Telecí medajlonky na víně 26.02.
Paštika z telecích jater 31.10.
Vlaštovčí hnízda 24.10.
Telecí ragú na rajčatech 11.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.155s norob)