| Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Domácí účto | Pletení | Rybář | Recepty doma | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Omalovánky | Email šablony | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | FormOffice | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Bezmasé pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Viedenské gule

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 1979x / 6x
Přidáno/změněno: 12.11.2009
Kategorie: - Bezmasé pokrmy
- Přílohy

Inredience:

10 čerstvých rožkov
4 vajcia
2 dcl. oleja
2 dcl hrubej múky
2 dcl mlieka
nasekaná bazalka alebo korenie na bylinkové maslo
soľ



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Rožky nakrájať na malé kocky, pridať všetky ingrediencie, dobre premiešať, nie zmiesiť, na kašu. Na koniec mokrou rukou (stále si ju vlhčiť) robiť gule cca. 7-10 cm. Nechať postáť. Do širokého hrcna dať zovrieť vodu. Gule po dvoch kusoch dať do igelitových sáčkov a vložiť dovriacej vody. Varia sa 12 min. potom ich treba otočiť a znova daľších 12 min. Nakoniec vybrať a podľa chuti nakrájať alebo servírovať vcelku. Najlepšie sú na druhý deň po uvarení.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Viedenské gule:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Bezmasé pokrmy
Nastavovaná kaše II. 10.11.
Zdravý desert tousty s cottage sýrem 10.11.
Brambory trochu jinak 25.07.
Pudingová pohanková kaše 25.07.
Šmakoun na zelenině 08.07.
Sójové rizoto se sýrem 24.11.
Fazole a zelenina 23.01.
Těstoviny se zeleninou II. 23.01.
Papriky pečené s česnekem 23.01.
Pšenový pohár s borůvkovým želé 23.01.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0649s norob)