| Snadné hubnutí | Email šablony | Domácí účto | Rybář | Počítej Kalorie | DWN.cz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Omalovánky | FormOffice | Hromadné emaily | Recepty doma | Pletení | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Rady pro úpravu jídel Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Uprava bramboráku

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 3852x / 2x
Přidáno/změněno: 19.6.2009
Kategorie: - Rady pro úpravu jídel

Inredience:



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Bramborák uděláme podle své chuti, ale scedíme polovinu vody z nastrouhaných brambor, abychom nemuseli přidávat mnoho mouky. Dáme do něj dva žloutky pro křehkost a těsně před smažením lehce vmícháme do těsta tuhý sníh ze zbylých bílků.

Takto připravený bramborák je nadýchanější, není tuhý a navíc, zbude-li Vám od večeře, je poživatelný i ráno k snídani, po ohřátí v mikrovlnce, chutná skoro jako čerstvý!

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Uprava bramboráku:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Rady pro úpravu jídel
Uskladnění česneku 29.09.
Jak zrychlit přípravu hovězího masa 08.06.
Nelepicí se rýže 05.04.
Uskladnění kuřat 27.05.
Když sele, tak na rožni 14.05.
Směs koření na ryby 01.04.
Nouzová hostina z křížal 12.07.
Smažený sýr bez smažení 13.05.
Česnekové řízky 07.07.
Uprava bramboráku 19.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0835s norob)