| Pletení | Omalovánky | MojeUnikovka.cz | Počítej Kalorie | Recepty doma | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | FormOffice | Domácí účto | Formuláře na PC | DWN.cz | Email šablony | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Uprava bramboráku


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:19.6.2009

Ingredience:

Popis:

Bramborák uděláme podle své chuti, ale scedíme polovinu vody z nastrouhaných brambor, abychom nemuseli přidávat mnoho mouky. Dáme do něj dva žloutky pro křehkost a těsně před smažením lehce vmícháme do těsta tuhý sníh ze zbylých bílků.

Takto připravený bramborák je nadýchanější, není tuhý a navíc, zbude-li Vám od večeře, je poživatelný i ráno k snídani, po ohřátí v mikrovlnce, chutná skoro jako čerstvý!


Jít na recept Uprava bramboráku >>