| 
 
  | 
    |  | Kategorie receptů |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Recepty na email |  |  
    |  |  
 
 
 
  | 
    |  | Doporučujeme |  |  
    | 
 |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    | 
 |  
 | 
  |  |  
    |  
 
         
         | FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze
  více informací >> | Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy
  více informací >> |  
 | 
  
    |  | Recept na Telecí plátky s cizrnou a fazolovými lusky |  |  |  |  | 
 Postup přípravy:
 Cizrnu nechte aspoň 12 hodin máčet ve vodě. Potom ji nesolenou vařte v tlakovém hrnci asi hodinu.***Máte-li ji předvařenou z konzervy, stačí vařit jen chvíli.***
 Telecí maso (nejvhodnější je z kýty-ořechu) nakrájejte na plátky. Jeden plátek by měl vážit asi 30g.
 Obalte plátky lehce moukou a na olivovém oleji opečte zprudka z obou stran.
 Potom maso zalijte vínem a duste asi půl hodiny spolu s nakrájenými rajčaty. Osolte a opepřete, dolévejte vařící vodu, duste dalších 15 minut.
 Přidejte cizrnu a blanšírované (ve vařící vodě spařené) fazolové lusky.
 Duste ještě chvíli, dokud maso není měkké.
 Podávejte s bílým chlebem nebo rýží.
 
 
  |  | Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Telecí plátky s cizrnou a fazolovými lusky, zkopírujte si následující kód: |  |  
  |  | | <a href="http://www.varimerecepty.cz/teleci-platky-s-cizrnou-a-fazolovymi-lusky">Recept: Telecí plátky s cizrnou a fazolovými lusky</a> | 
 |  |  
  |  |  |  | 
 
  Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Telecí plátky s cizrnou a fazolovými lusky:
 
 
  
 |  
 | 
  | 
    |  | Nové-upravené recepty |  |  |  
    | Telecí maso |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Ostaní |  |  
    |  |  
 |