| Domácí účto | Snadné hubnutí | Omalovánky | FormOffice | Zbrojní průkaz | Email šablony | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Rybář | EET Účtenky | Počítej Kalorie | DWN.cz | Formuláře na PC | Pletení | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Steak Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Svíčkové řezy bylinkové

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:20
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 1539x / 3x
Přidáno/změněno: 11.10.2018
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Zadní
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Steak

Inredience:

hovězí svíčková 300 g
petrželka - nať
bazalka
kopr
šalvěj
rozmarýn
olej stolní
citron
sůl
pepř černý



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Svíčkovou nakrájejte na porce, osolte, opepřete a dejte marinovat do části oleje s kořením na 24 hodin. Potom na zbývající části oleje maso zprudka (krátce - podle chuti) opečte. Podávejte s opečenými bramborami s nasekanou petrželkou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Svíčkové řezy bylinkové:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Steak
Karkulka z vepřového 14.08.
Steaky z lososa 14.08.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Pštrosí steak 25.07.
Kuřecí steaky na olivách 23.06.
Opečený tuňák se sardelovým máslem 09.06.
Grilovaný biftek se smetanovou omáčkou 31.10.
Vepřové filety po čínsku v ananasové omáčce 25.10.
Svíčkové řezy bylinkové 11.10.
Steak flambovaný od Maria 11.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0805s norob)