|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Svíčková omáčka s řasou Komba
|
|
|
| |
Postup přípravy:Hovězí maso opláchneme a dáme do hrnce. Přidáme asi 2,5 l vody, sůl, zázvor, mořskou řasu Kombu a vaříme asi 2 hodiny až do měkka. Mezitím si nastrouháme celer, petržel a mrkrv a po vychladnutí již vařeného ji přidáme do hrnce a necháme den uležet v chladničce. Po té dáme na plotnu a přivedeme k varu a na mírném plameni vaříme asi 15 minut. Poté vyjmeme maso a mořskou řasu a zbytek umixujeme. Po důkladném rozmixování přidáma sojové mléko dle chuti.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Svíčková omáčka s řasou Komba, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/svickova-omacka-s-rasou-komba">Recept: Svíčková omáčka s řasou Komba</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Svíčková omáčka s řasou Komba:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Zadní
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|