|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Sváteční kachna na víně
|
|
|
| |
Postup přípravy:Kachní čtvrtky očistíme, opláchneme a osušíme. Osolíme ze všech stran, opepříme a vložíme do olejem vymazaného pekáče. Posypeme tymiánem, přidáme bobkový list a skořici. Pekáč vložíme do trouby vyhřáté na 200 stupňů C. Pěhem počení podléváme červeným vínem a přeléváme vypečenou šťávou. Pečeme asi 30 - 40 min., až je kůrčička krupavá. Očistíme šalotku a nakrájíme na čtvrtky, přidáme do pekáčku ke kachně, kterou lehce posypeme cukrem a pečeme dále asi 10 min. Pečené čtvrtky vyndáme a do šťávy zamícháme rybízovou marmeládu. Kachní čtvrtky obložíme šalotkou a poléváme šťávou. Přílohou mohou být bramborové knedlíky nebo noky.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Sváteční kachna na víně, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/svatecni-kachna-na-vine">Recept: Sváteční kachna na víně</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Sváteční kachna na víně:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Kachna
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|