|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Šumajstr
|
|
|
| |
Postup přípravy:Fazole namočíme,nejlépe přes noc.Potom vodu scedíme a fazole uvaříme do měkka.Rovněž uvaříme rýži a obojí smícháme se škvarkama a trochou sádla.(můžeme to dát po smíchání zapéci do trouby)Posypeme pro ozdobu sekanou petrželkovou natí a podáváme.
Není to sice moc pro štíhlou linii,ale zase je to zdravé pro dostatek vlákniny z luštěnin a není to každý den!!!
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Šumajstr, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/sumajstr">Recept: Šumajstr</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Šumajstr:
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Zapečené a pečené pokrmy
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|