| Email šablony | Počítej Kalorie | Domácí účto | Pletení | Formuláře na PC | Recepty doma | Omalovánky | EET Účtenky | FormOffice | DWN.cz | Rybář | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso > Zadní Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Steak podle Bruce Willise

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:10
Počet porcí: 3
Autor:
Zobrazeno/týden: 1081x / 2x
Přidáno/změněno: 2.2.2015
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Zadní
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Plodová
- Zelenina - Luštěniny - Zelené fazol.lusky

Inredience:

500 g hovězí svíčkové
200 g fazolových lusků
3 stroužky česneku
1 lilek
2 šalotky
1 rajče
1 paprika
libeček
čerstvý zázvor
cukr krystal
sůl, pepř
ústřicová omáčka
sójová omáčka
olivový olej



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Ze svíčkové připravíme 2 až 3 medailónky, lehce poklepeme, osolíme, opepříme, zakapeme sójovou omáčkou, olivovým olejem a necháme dvě hodiny proležet. Naložené maso prudce opečeme z obou stran na olivovém oleji. Na výpeku orestujeme fazolové lusky a přidáme nadrobno nakrájené rajče, papriku, měsíčky šalotky, kostky lilku, propasírovaný česnek a nudličky zázvoru. Osolíme, opepříme, přidáme cukr, ústřicovou omáčku a dusíme asi 3 minuty pod pokličkou. Zdobíme libečkem a podáváme s opečeným toastem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Steak podle Bruce Willise:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zadní
Španělské ptáčky 10.11.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Svíčková „Welington“ 26.10.
Hněv hraběte Šporcha 25.07.
Roštěnky pod sněhem 08.07.
Hovězí steak v pivní marinádě s pepřem 28.12.
Ďábelská rychlosměska 28.12.
Míchaný salát s rostbifem 28.12.
BEEF Stroganov - Origal přeložený z ruštiny 25.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0759s norob)