| Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Email šablony | Omalovánky | Recepty doma | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Domácí účto | Formuláře na PC | Rybář | Pletení | FormOffice | DWN.cz | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Libové (kýta, ...) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Srpská vepřová kýta

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1452x / 1x
Přidáno/změněno: 16.12.2014
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Libové (kýta, ...)
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Plodová - Zeleninové lečo

Inredience:

vepřová kýta
olivový olej
cibule
zeleninové lečo
pepř
sůl
nové koření
cukr
solamyl
sojová omáčka



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

800gr vepř.kýty osolíme,mírně opepříme.Nakrájíme dvě větší cibule a na olivovém oleji cibuli orestujeme.Na tento základ vložíme vepř.kýtu,kterou postupným otáčením mírně opečeme.Zapneme el.horkovzdušnou troubu do které přemístíme kastrol s masem a přiklopíme poklicí a po 20 min. přelijeme na maso zeleninové lečo a nové koření .Pečeme 45 min.V průběhu pečení v případě potřeby dolejeme hov.vývar.Když je maso hotové,vyjmeme ho a šťávu zahustíme solamylem,který rozmícháme s vodou malé množství,je možné přidat trochu cukru pokud je lečo kyselé,sojovou omáčku.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Srpská vepřová kýta:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Libové (kýta, ...)
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Vepřové řízky plněné praženicí a houbami 24.10.
Plzeňská růže 24.10.
Grilovaná vepřová panenka s bazalkovým karamelem 24.10.
Vepřová panenka v kabátku 24.10.
Vepřové kýta ve smetanové omáčce 14.08.
Karkulka z vepřového 14.08.
Bulharské ražniči 14.08.
Vepřové na chilli s kokosem 26.10.
Vepřové nudličky s nivou a žampiony 04.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1343s norob)