| Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Rybář | FormOffice | Recepty doma | DWN.cz | Domácí účto | Omalovánky | Hromadné emaily | Pletení | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Email šablony |
|
| ||||||||
Srpská vepřová kýta | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: vepřová kýta | ||||||||
Popis: 800gr vepř.kýty osolíme,mírně opepříme.Nakrájíme dvě větší cibule a na olivovém oleji cibuli orestujeme.Na tento základ vložíme vepř.kýtu,kterou postupným otáčením mírně opečeme.Zapneme el.horkovzdušnou troubu do které přemístíme kastrol s masem a přiklopíme poklicí a po 20 min. přelijeme na maso zeleninové lečo a nové koření .Pečeme 45 min.V průběhu pečení v případě potřeby dolejeme hov.vývar.Když je maso hotové,vyjmeme ho a šťávu zahustíme solamylem,který rozmícháme s vodou malé množství,je možné přidat trochu cukru pokud je lečo kyselé,sojovou omáčku. |