| FormOffice | Hromadné emaily | Omalovánky | Snadné hubnutí | Recepty doma | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Email šablony | Pletení | DWN.cz | Rybář | EET Účtenky | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Drůbež > Kuře Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Špízy v pivním těstíčku

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:40
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1035x / 7x
Přidáno/změněno: 12.2.2015
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kuře
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Špízy
- Zelenina

Inredience:

kuřecí prsa
několik menších cibulí
červená paprika
malé nové brambory
květák
brokolice
párky
sůl
grilovací koření
polohrubá mouka
2 vejce
100ml světlého piva
petrželka



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Očištěné maso nakrájíme na menší tlusté plátky, oloupané cibule nakrájíme na kolečka, opláchneme papriku zbavenou semen a nakrájíme na čtverečky, opláchnuté brambory uvaříme nepříliš do měkka, očištěný květák s brokolicí 4 minuty povaříme a scedíme. párky nakrájíme na kolečka, maso,zeleninu brambory osolíme, posypeme kořením a moukou. Na špízy navlékáme maso střídavě s cibulí, párkem,zeleniny,brambor. Mezitím rozšleháme vejce s pivem,solí a přidáme mouku aby těstíčko nebylo příliš řídké. Špízy namáčíme do těstíčka a vkládáme do horkého tuku a zvolna smažíme. podáváme s rajčatovým nebo okurkovým salátem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Špízy v pivním těstíčku:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kuře
Balíček na gril 18.10.
Medvědí tlapa z kuřecího 18.10.
Farfale se sýrovým přelivem 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Bylinkové kuřecí prsa na grilu 18.10.
Kuřecí čína s pórkem 18.10.
Kuře ve smetanové krustě 10.11.
Kuře v zelí 10.11.
Cikánská kuřecí mňamka 10.11.
Žlutá rýže II. 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0677s norob)