| FormOffice | Rybář | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Omalovánky | Snadné hubnutí | Email šablony | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Domácí účto | DWN.cz | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Speciality > Minutky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Sládková svíčková - minutka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:15
Počet porcí: 1
Autor:
Zobrazeno/týden: 2813x / 5x
Přidáno/změněno: 11.9.2014
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Zadní
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso
- Speciality - Minutky

Inredience:

hovězí svíce 150 g
slanina 30 g
cibule 30g
vejce 1 ks
pivo 1 dl
mouka hladká 100 g
sůl
pepř
olej



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Ze svíce naklepeme dva plátky, které osolíme a opeříme (dobré je použít i steakové koření). Slaninu nakrájíme na nudličky a cibulku na jemno. Ty pak přidáme do těstíčka, které si uděláme z mouky, vejce a piva. Těstíčko musí být hustější, může se i osolit pro lepší chuť. Na pánvičce si rozehřejeme větší množství oleje. Připravené plátky ještě pomoučíme, aby se lépe obalovaly v těstíčku. Když je olej dostatečně rozpálený, plátky masa obalíme v těstíčku a vkládáme je na pánvičku. Ztlumíme příkon tepla a smažíme po obou stránách do zlatova. (Pokud si nejsme jistí, že je maso uvnitř hotové, může ho na minutku vložit do mikrovlnky.)

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Sládková svíčková - minutka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Minutky
Ďábelská rychlosměska 28.12.
Hořčicové řízky 15.12.
Kotleta mlynářská 28.04.
Steak flambovaný od Maria 11.10.
Kotleta se slaninou 21.07.
Pikantní marinovaná kotleta 08.11.
Patizon jako minutka 06.11.
Čínský plátek s pomerančem 03.05.
Kuřecí maso s medovou omáčkou 23.04.
Brněnské vepřové kotlety 08.03.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1006s norob)