400 g vařeného hovězího (např. zbytků z polévky) 2 malé cibulky 2 kyselé okurky 1 lžíce kaparů 2 - 3 lžíce vinného octa 2 lžíce slunečnicového oleje 2 lžíce oleje z dýňových semínek - nebo olivového sůl, čerstvě umletý pepř 1 svazek pažitky
Studené uvařené maso nakrájíme na tenké proužky, cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké kroužky. Okurky jemně nasekáme. Vše smícháme a přidáme kapary. Ocet rozkvedláme s oleji, osolíme a opepříme. Přidáme do salátu a necháme rozležet. Pažitku opereme, nakrájíme na malé ruličky a nasypeme navrch. Příloha: čerstvý chléb cca 310 kcal/porci
Nejhledanější fráze na recepty:
Partneři webu Varime Recepty.cz: