| Hromadné emaily | Rybář | Domácí účto | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Email šablony | DWN.cz | Omalovánky | Zbrojní průkaz | FormOffice | Recepty doma | Pletení | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Telecí maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Půlnoční chlebíček

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1357x / 5x
Přidáno/změněno: 16.12.2014
Kategorie: - Maso - Telecí maso
- Příprava pokrmů - Sendviče
- Přátelské posezení - Svačinky, chuťovky

Inredience:

- 1 sendvič
- 1/2 tuby sardelovej pasty
- 100 g masla
- 60 g sardiniek
- 100 g papriky - kapie v oleji
- 1 vajce na tvrdo
- 2 kyslé uhorky
- 20 g cibule
Na perkelt :
- 250 g teľacieho mäsa
- 2 lyžice oleja
- 50 g cibule
- 1 lyžička červenej papriky
- soľ



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Z oleja, cibule, mäsa, papriky a soli pripravíme zvyčajným spôsobom perkelt. Zo sendviča odkrojíme obidva konce a sriedku lyžicou vydlabeme. Mäso z perkeltu pokrájame na rezance.
Vajcia, uhorky, kapiu, cibuľu a sardinky pokrájame na malé kúsky. Do vymiešaného masla pridáme sardelovú pastu a pokrájané prísady. Pridáme asi 70 g sriedky zo sendviča. Touto plnkou naplníme vnútro sendviča. Chlebík dobre zabalíme do alobalu a uložíme na 24 hodín do chladničky. Iba potom krájame.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Půlnoční chlebíček:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Telecí maso
Telecí pečené na rajčatech 13.12.
Telecí játra na smetaně 15.12.
Gordon bleu z telecího masa 25.07.
Pošírovaný telecí brzlík v telecím glasée, lanýžov 05.09.
Telecí na smetaně od Jiřího 02.09.
Telecí medajlonky s mandlovou kůrkou 06.08.
Telecí medajlonky na víně 26.02.
Paštika z telecích jater 31.10.
Vlaštovčí hnízda 24.10.
Telecí ragú na rajčatech 11.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0433s norob)