 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Provensálská voňavá roštěnka
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Vytvoríme zmes tymiánu, čierneho korenia, soli a rozomletého cesnaku a potrieme ňou mäso. Na oleji opečieme ochutené mäso, potom ho zabalíme, tuk zlejeme a výpek zalejeme bielym vínom a bujónom, pridáme sardely a túto omáčku zvríme na polovicu. Olivy posekáme nahrubo a zahrejeme ich v omáčke. Na zjemnenie použijeme maslo a môžeme posypať lístkami tymianu.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Provensálská voňavá roštěnka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/provensalska-vonava-rostenka">Recept: Provensálská voňavá roštěnka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Provensálská voňavá roštěnka:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Zadní
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|